Naar nieuwsoverzicht

Teken de petitie 'De fiscale scholingsaftrek moet blijven!'

Nieuwsflits
VNV
<p><a href="https://www.petities24.com/bezuinig_niet_op_scholing_van_werkenden"><strong>Ga direct naar de petitie</strong></a></p>
Media Name: signature.jpeg

Verkeersvliegers weten als geen ander hoe het is om veel eigen of geleend geld te investeren in de eigen opleiding. De fiscale scholingsaftrek maakt deze uitgaven enigszins dragelijk voor onze beroepsgroep en is daarnaast de enige methode om de Nederlandse staat te laten bijdragen aan de opleiding tot verkeersvlieger.
 
Het kabinet heeft het voornemen om de fiscale aftrek voor scholingsuitgaven per 2018 af te schaffen. Verkeersvliegers en overige werknemers worden dan niet meer beloond voor de private investering die ze doen in hun eigen opleiding en carrièremogelijkheden.
 
Dit mag niet doorgaan. Daarom zijn werknemers en werkgevers vertegenwoordigd in CNV, VNO-NCW en MKB Nederland, VCP, NVO, NRTO, NCOI, NTI, Scheidegger, De Unie, KLM en VNV naast een lobbycampagne een petitie gestart. Wij vragen u als VNV-lid om voor de toekomstige generatie piloten deze petitie te ondertekenen. De scholingsaftrek mag immers niet afgeschaft worden.
 
Klik hier om de petitie te ondertekenen.