Persinformatie

Persvoorlichting

Perstelefoon: +31 (0)20 449 8510
Of neem contact op via: info@vnv.nl
Adviseur public affairs & mediarelaties: Hugo Lantain

Presidentieel Team

Het PT bestaat uit Willem Schmid (president), Ruud Stegers (vicepresident) en Camiel Verhagen (vicepresident)

Presidentieel Team VNV

Downloaden

Fotograaf Jarno Schurgers

Willem Schmid

Willem Schmid (1978) heeft na twee jaar als vicepresident de stap naar president gemaakt. Hij trad in 2008 toe tot de bestuursafdeling KLM en maakt sinds 2011 deel uit van het bestuur van de VNV. Hij studeerde af in het Nederlands Privaatrecht en kwam in 2005 als vlieger in dienst bij KLM. Zijn huidige functie is hier first officer op de B777.

Ruud Stegers

Ruud Stegers (1979) begon in 2006 bij de VNV en is sinds 2013 lid van het dagelijks bestuur. Actief bij vele projecten die vroegen om complexe analyses en berekeningen en met bijzondere aandacht voor pensioenvraagstukken, zowel arbeidsvoorwaardelijk als op landelijk niveau. Als vicepresident ligt zijn aandacht bij beroepsinhoudelijke zaken en de politiek. HIj studeerde Kunstmatige Intelligentie en vliegt bij KLM sinds 2002, nu als gezagvoerder B737.

Camiel Verhagen

Camiel Verhagen (1987) is als vicepresident belast met de arbeidsvoorwaarden binnen de VNV. De afgelopen twee jaar was hij als bestuurslid Arbeidvoorwaardelijke Zaken, en de vier jaar daarvoor binnen de bestuursafdeling KLM-zaken, al bezig met deze onderwerpen. Hij haalde eerder een bachelor degree in de bedrijfskunde aan de Open Universiteit. In 2008 trad hij in dienst bij KLM en vliegt als captain op de Embraer 190.