Na je opleiding

Je hebt net een opleiding tot piloot afgerond en bent op zoek naar een baan in de luchtvaart. Loop je tegen een probleem aan of komen er allerlei vragen in je op? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je nuttige informatie voor jouw situatie, zoals antwoorden op veelgestelde vragen, tips en tricks.

Kennisbank

In de kennisbank hebben we allerlei informatie verzameld over zaken waar je tegenaan kunt lopen tijdens je zoektocht naar een baan als piloot. Denk hierbij aan informatie over de afgifte van een 'Verklaring Geen Bezwaar' door de AIVD, tips over je aangifte bij de Belastingdienst, informatie over het 'current' houden van je licenties en links naar websites die bruikbaar zijn bij het vinden van een baan.

Banenmarkt

Wil je een goed beeld van de huidige situatie op de arbeidsmarkt voor verkeersvliegers? Je kunt de relevante informatie bij het gedeelte in Voor je opleiding vinden, klik hier voor een directe link. Ook hebben we een Facebook-pagina waar we nieuws op dit gebied zullen posten.

Tijdens het zoeken naar een baan in de luchtvaart zit je waarschijnlijk met een groot aantal vragen. Je bent hierin zeker niet de enige, want de Commissie Juniore Vliegers krijgt ontelbare vragen binnen van mensen die zich in precies dezelfde situatie bevinden. Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet en hierop overzichtelijke antwoorden gegeven. Mocht je vraag hier niet tussenstaan kun je via het contactformulier contact opnemen met de Commissie Juniore Vliegers.

Veelgestelde vragen - na je opleiding

Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen die er eventueel zijn na je opleiding.